Tatra T6A2

Feltöltötte Hungarian Level Crossings Channel 2019.03.19-n 17:41-kor

Kategória: Közlekedés - Vonatok és villamosok (Való életbeli objektum)

Licenc: Nevezd meg! - Ne add el! (CC BY-NC)

Szegedi T6A2.

Fájlok


Értékelés


Összegzés (súlyozott):
 

Hozzászólások


 • Szép lett! A többi is szép lett!
 • Hungaroplan / 2019.03.20. 20:19:51
  Én ha nem gond négy csillagot adtam. No persze nem gonoszságból hanem azért mert javítani való van az összes Tatra-don. Elsőként a forgóvázakat említeném meg. Alig vannak sajnos kidolgozva és ez egy olyan típusnál mint a Tatra (amelyiknek nincs lemez a forgóváz előtt ez nagyon kiütközik. Az ablakok vonalai nagyon vékonyak sajnos, így szerintem nyugodtan adj egy kicsit vastagabb vonalat neki. Az oldalsó és hátsó kijelző nagyon hiányzik sajnos. Illetve az SZKT logo a másik hiányosság. Ami azt illeti ha szeretnéd a papucsokat elkészítem a villamoshoz (a papucs alatt a forgóvázat értem) Viszont hogy ne csak kritizáljak, imádom ezeket a villamosokat (lévén hogy szegedi voltam)
 • Hungarian Level Crossings Channel / 2019.03.20. 21:19:10
  Köszönöm az őszinte véleményt! A forgóvázon szerintem is van mit javítani. Csak egy gond van. Sohasem jártam Szegeden, ezért nem láttam ottani T6A2-t, és KT4D5-öt, ezért nem tudom, hogy milyen a forgóvázuk. Az SZKT logo-t ismerem, de szerintem nagyon nehéz lett volna élethűre csinálni, ezért valami hasonlót csináltam. A kijelzőket, és a tárcsákat még fogom pótolni, csak este 10 volt, és gondoltam, addig feltöltöm. A hibákat majd megpróbálom javítani.
 • Hungaroplan / 2019.03.20. 21:54:31
  @Hungarian Level Crossings Channel: Ha elfogadsz egy tanácsot, logók felrakásához paint.netet használj. Az is töri sajnos a kicsinyítésnél a képeket de nem olyan agresszíven mint a sima mezei paint. Nemsokára amúgy én is jelentkezek egy villamossal méghozzá a Ganz ICS-vel.
 • Hungarian Level Crossings Channel / 2019.03.21. 06:35:49
  @Hungaroplan: OK. Köszi! Várom az ICS-det!