Cronos Urbanio Intercontinental

Uploaded by Euromodell on 20/06/2013 at 11:03 AM

Category: Transportation - Buses and trucks (Fictional)

Licence: Public domain (PD)

Source work: Cronos CR12 Urbanio

papermodel983 Cronos CR12 Urbanio makettje továbbfejlesztve; az Intercontinental. Plusz két tengely, kisebb válozások a lápákon, első hűtőrács redesign, plusz klíma, új tükrök, sötétített ablakok.

Files


Evaluation


Summary (weighted):
 

Comments


 • papermodel983 / 2013.06.20. 16:06:01
  Nagyon szép lett, örülök hogy te is becsatlakoztál, láttam eddigi munkáidat, imponáló, hogy fiktív formavilágba is tudsz minőséget vinni.
  Azonban nekem egyetlen dolog szemet szúr rögtön, amely nem teljesen a makettre vonatkozik, sokkal inkább az írásos körítésre:
  "A makett, mint Intercontinental, bárminemű átlakítása engedélyköteles!"
  Nem értem, miért volt muszály ezt hozzátenned. Ha én az alapmodellt engedélyköteles előzmény megtétele nélkül bocsájtottam a számotokra, akkor miért kellett ezt feltétlenül hozzátenned. Lehet kukacoskodom, de engem nagyon zavar, hogy a kisujjam mutatom és kell az egész karom. Az alapmodellt azt hiszem én készítettem el, ha nem így lenne, akkor nem lennének az eddigi átalakítások-festések, így tehát nem lenne az intercontinental sem. Jó lenne, ha ezzel a dologgal tisztában lennél. Azt hiszem jóindulat vezérelt, amikor teljesen magamtól döntöttem a makett szabad felhasználása, közzététele mellett. Volt itt, aki eljátszotta a jóindulatomat egyszer, nem szeretnék még egy ilyet, pláne olyan valakitől, aki legalább rajzolni is tud.
  Ennyit szerettem volna hozzáfűzni. Egyébként a makett szép, igényesen tervezett átalakítás, csak máskor legyél szíves figyelembe venni néhány dolgot. További szép napot!!
 • Euromodell / 2013.06.20. 16:22:41
  Bocsesz, ha zavar, de gondoltam mindenki van olyan kreatív, hogy az alapmodellből kialakítson egy elképzeléseinek megfelelő egyedet. De ha itt leragadtunk nembánom, legyen közkincs. És tényleg nem azért írtam, mert amit leírtál, hanem hogy egyeseket (khm-khm (nem rád értem, meg ne ijedj)) ösztönözni kéne a kreativitásuk fejlesztésében. De ha nem, hát nem, még egyszer bocsi, és kellemes nyarat, vagy mit ;)
 • papermodel983 / 2013.06.21. 09:19:16
  Elnézést, ha letorkoltalak volna, eskü nem volt szábdékos, csak furcsa volt. Remélem te és Pista néni továbbra is ontjátok majd magatokból az ötleteket.