KoBa(k)

Papírportál Adminisztrátor

Felhasználó szintje: arany (3024 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Ennek a honlapnak a webmestere, Muki-tervező. ;)

Makettek (1)


Legújabb hozzászólások


  • Felhasználónevet mindenki olyat választ, amilyet úri kedve tartja - ha ilyet, hát lelke rajta. A makettjei viszont úgy tűnik, lopottak voltak, azokat töröltem.

    A csillagozáson javítottam, meglátjuk, így hogy fog menni a dolog. Továbbá ezentúl igyekszem majd közelebbről figyelni a bejelentésekre is.
  • @Csodabogár: Jelen vagyok, de sajnos időm igen kevés. Továbbá csak azért nem fogok törölni egy munkát, mert gyenge - erre való a csillagozás! Egy-két csillag jelöli a kevésbé igényes munkákat, három a közepeset, négy-öt a jókat. Meg kell adni a lehetőséget a kezdőknek is - a pontozás súlyozásán (hogy kinek a szavazata mennyit ér) majd igyekszem finomítani még.
  • Hát Urak, a fenti társalgás egyelőre nem nagyon győzött meg a közös akaratról. Ha lecsillapodtak az indulatok, és legalább 2-3 megbízható, régi makettos megkeres egy kikristályosodott közös javaslattal, szívesen segítek a megvalósításban és ötletelni is a későbbiekben persze!
  • @Hajdú BL 12: "Lehetne törölni az összes egycsillagos makettet" - akkor most mégis hasznos az értékelés? Az IP cím szerinti ban szintén csak részleges megoldást adna (lásd lakossági internet, dinamikus IP kiosztás). Ezeket a problémákat főként nem technikai szempontból, hanem emberileg lehet megfogni. Egyértelműen a moderációs tevékenységre több erőforrást kéne fordítani, azonban erre nekem sajnos nincs időm. Szerintetek ki lenne az az ember, akit mindenki elfogad és lenne megfelelő diplomáciai érzéke és ideje ilyesmire?
  • Amint megkeres egy értelmes közösség, értelmes koncepcióval, én bármire nyitott vagyok. Rengeteg munkám és egyéb teendők mellett én már nem tudok ilyet szervezni, nem is a hobbim, a pénzt is csak elfelé viszi. A technikai hátteret továbbra is biztosítom, a ti önszerveződéseteken múlik, milyen közösség él rajta!