passzazsír

User level: gold (917 points)

To see contact information of this user, you need to log in first.

Mockups (36)


Latest comments


 • passzazsír / 2011.06.01. 18:04:09 Go to topic »
  Örülök, hogy az újítás elnyerte tetszéseteket, bár hozzátenném, hogy még nem teljesen tökéletes a megoldás. Valahogy az alvázat meg kéne erősítenem a felfüggesztési pontoknál, mert nálam a vékony papírra nyomtatva (100 g/nm) kicsit "leül" a kaszni a kerekekhez képest. (olyan, mintha kifogyott volna a levegő légrugókból :D)
  Mindenesetre még agyalok rajta ;)
 • passzazsír / 2011.05.24. 19:34:04 Go to topic »
  Szia Martzy!

  Ne búsulj, kezdetnek nem is olyan rossz, de adnék egy pár tanácsot:
  Próbálj a vonalzóval párhuzamos vonalakat húzni, mindjárt rendezettebb lesz a kép. A derékszög legyen pont 90 fok, ne 92 vagy 87,5...
  Az ablakok kerekítéseit, és a kerekeket körsablonnal húzd ki (-> http://civispapir.hu/webaruhaz/image/cache/webkepek/1048-3000x3000.jpg)
  Ha ceruzával színezel, próbálj kicsit homogénebben, egyenletesebben színezni, tudom, nem egyszerű, de kis gyakorlás után menni fog.

  Hogyan digitalizáltad a képet? Lefényképezted? Próbálj inkább szkennert használni, rögtön világosabb lesz a fájl.


 • passzazsír / 2011.04.11. 22:47:55 Go to topic »
  Talán annyival kiegészíteném Kugesz hozzászólását, hogy a tervezőprogramok puszta birtoklása önmagában még nem von semmilyen eredményt maga után, mert ezeket kezelni is tudni kell.

  Mielőtt bárki (kezdő) nekiesne, mint tót az anyjának, különféle tervezőprogramok letöltögetésébe, én inkább az alapok elsajátítását helyezném előtérbe. Ugyanis geometriai tudás, és térbeni képzelőerő híján a 3D-s tervezőprogramok nehezen, vagy egyáltalán nem sajátíthatóak. Nézzétek meg pl. HNorbert munkásságát, ő is csak azután lépett tovább a 3D-s tervezés irányába, miután a saját technikájában rejlő lehetőségeket a végletekig kiaknázta, ezért ezen fejlesztése "csupán" egy szükséges eszköz volt a fejlődése útján.

  Természetesen mindenki azt csinál, amit akar :)
 • passzazsír / 2011.03.05. 16:49:59 Go to topic »
  @ bedini

  Hehe, ez az orosz billentyűzet örökzöld :D
  Az én esetemben úgy készültek a cirill betűk, hogy az eredeti ZIU gyáritábla fényképén, photoshopban, varázspálcával kiválasztottam a betűket, majd beszíneztem és átemeltem a makettre. Ennyi :)
 • passzazsír / 2011.01.31. 22:44:40 Go to topic »
  Kedves @_/*

  Mondd, szívatsz? Hányszor írjam még le, hogy saját felhasználásra, bármit, bármikor blablabla... már hányingert kapok a saját mondókámtól :S
  Persze hiába írom neked/nektek, hogy lécci ne tegyétek fel, csak tosszátok felfele a temérdek szarságot! Hogy is mondta Hofi? "Lassan a szar húzza le a vécét!" És milyen igaza volt. Csak nehogy a PapírPortál is elmerüljön...

  Visszatérve a lényegre: Nem , nem rak hatod (heted, nyolcad, kilenced) fel...