Csodabogár

Felhasználó szintje: kezdő (0 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

csodabogar84@nincsmail.com

Makettek (0)


Nincs makett.

Legújabb hozzászólások


 • Jellegrajzot nem találtam, de pár "ötletem" akadt, hátha segít. Mivel az ajtaja nem zárt, a peronra belátni, így ha meg akarod spórolni a beltér kidolgozását, a térelválasztó paravánajtóval lezárhatod - az ablakokon nem látunk be, megszoktuk :D Viszont amit nem hagyhatsz le, a homlokfal belülről - voltaképp kivülröli képét lefested barnára. Gondolom nem köveznek meg, ha a kontroll kar és irány váltó szekrényét tégla hasábként modellezed le, ha maxra törekedsz, mehetne még a kézifék teketőkarja - jobboldalt, kerék. Esetleg még az ajtóban lévő életmentő keretet 180 fokban tükrőzöd, és jelölőd hogy visszahajtandó, így szemből is lesz színe. Ugyan ezen elvet a lírás áramszedőre is érvényes, így ha nem fekszik, hanem áll, akkor is látszik mindkét irányból. Tudom hogy nem egyértelműen fogalmaztam, de remélem segít valamit. Ezen ötletek nagyja nem saját, senki se kővezzen meg, nem "sajátként" adom el.
 • Igazából nem megrendelés volt, csak egy ötlet, ami színesíthetné a felhozatalt. Nem mondom, anno a "kocka" Ikarusból volt dömping, és csak 1-2 ( 3? ) alkotó vette a fáradtságot, hogy ívelt legyen, ne tégla :D És igen, az utolsó felnírögzítő csavart is fírtattuk, hogy ejnye, ez pixelre pont olyan mint X.Y.-é :) Aztán jöttek a "vérre menő " szópárbajok. Tényleg jó volt ide feljárni, még akkor is, ha tudtuk, hogy 10-ből 1-2 alkotás amit őssze rakunk, mert kinéz valahogy, de sok kezdőből ha csak 1 nem adta fel, és fejlődött, akkor már megérte.Szándékoltan nem említek nevet kire célzok, aki kb tollal-ceruzával rajzolta első munkáit, aztán egész pofásra fejlődött fel. Új generáció meg nincs....
  Villamosra visszatérve, a CAF is lehetne kiindulási alap, bár nem tudom mennyire ősszehozható, hisz a nagy "orra" miatt lebólintana...vagy nem? Esetleg ha gondolod, kezdetnek akár egy egyszerűbb favázassal is megpróbálkozhatnál - pl a BKV 436-osal. Igazán nincs túlbonyolítva, és ha elkészül, azt biztos összerakom.
 • Szia. Én nem tűnök el, csak a modellek fogynak. Visszasírom a régi szép ídőket, mikor még 1-2 naponta jelent meg 1-2 értékelhető alkotás - Tőled is! - és vagy 5-10 selejt. De tény, volt itt élet. Lassan már csak Te és 1-2 ember alkot. Amit sajnálok, hogy több éve nem ad hírt magáról a kolléga, aki hihetetlenül szép Ikarusokkal és villamosokkal ajándékozott meg minket. A három kocsis UV-t main napig őrzőm mint kincset. Te esetleg villamosban nem gondolkodsz?
 • @papermodel983:
  Bocs hogy megint zaklatlak, de hoztam egy ötletet, amit eddig totál mindenki elkerült, (Nem úgy mint az Ikarus 2XX-eket :D ) és a forma világa nem is túl bonyolult. Sőt, akár a belterezése is kivitelezhető. Vélemény, illetve várható-e esetleg egy ilyen kis szépség valamikor tőled?
 • Szia

  Csak 1 kérdés, mivel az igazit nem ismerem, ennek visszapillantó tükre van, vagy kamerás? Mert itt a modellen nem látok rá utalást. Nem hibának jelezném, csak érdeklődésként, hogy lemaradt-e...