Euromodell

User level: bronze (95 points)

To see contact information of this user, you need to log in first.

Már régóta makettezek, de csak most fedeztem fel ezt az oldalt... Általában buszokat makettezek, de előfordul, hogy autóra adom a fejemet...

Mockups (6)


Latest comments


 • Euromodell / 2013.06.28. 15:54:29 Go to topic »
  @Denes95: bevallom, a nyitható ablakok "lefelejtődtek", a sofőr ablakánál meg gondolkodtam, hogy válasszam el az egész ablakfelülettől, vagy csak egy kivágást csináljak. De akkor természetesen rögvest módosítom ezt a két cuccot, amint odaérek.
  @V&Vmodel: nyisd ki a szemed, erőltesd meg a fantáziádat, majd gondolkozz rajta egy kicsit, de mellesleg köszi :)
 • Euromodell / 2013.06.26. 09:47:58 Go to topic »
  @Pista néni: na ugye. Máris jobban fest :) A két verzió közül meg már szinte tökmindegy, melyik marad.
  @Denes95: oké, hogy fiktív, de azért (szerintem) elég idiótán néz ki, hogyha elől kicsit modernebb, letisztultabb beütése van a design-nak, hátul meg három otromba ovál virít, de hát ízlések és pofonok. :)
 • Euromodell / 2013.06.25. 22:02:47 Go to topic »
  Tényleg nem szeretnék kötözködni, DE...
  Ha már egyszer a homlokfali formaterv úgy ahogy letisztult, és jól néz ki, akkor a hátfali formaterv mit vétett, hogy még mindig az "ősi doktorbácsi" beütése van? Első lépésként kezdeném azzal, hogy a köröket megcsinálnám köröknek, és nem ováloknak (persze, ha direkt ilyen, akkor csak a méretéből vennék vissza), aztán körbe a pontokat (gondolom LEDek szeretnének lenni) megoldanám, hogy egységes méretük (ezzel együtt valamivel kisebbek is), szimmetrikus elhelyezkedésük legyen. Utolsó lépésben meg körülötte a szürke keretet valamiféle úton-módon redesignolnám, hogy passzoljon a körökhöz, és hasonlítson a homlokfali formatervhez is.
  Csak javaslat, és észrevétel! :)
  Üdv :D
 • Euromodell / 2013.06.20. 16:22:41 Go to topic »
  Bocsesz, ha zavar, de gondoltam mindenki van olyan kreatív, hogy az alapmodellből kialakítson egy elképzeléseinek megfelelő egyedet. De ha itt leragadtunk nembánom, legyen közkincs. És tényleg nem azért írtam, mert amit leírtál, hanem hogy egyeseket (khm-khm (nem rád értem, meg ne ijedj)) ösztönözni kéne a kreativitásuk fejlesztésében. De ha nem, hát nem, még egyszer bocsi, és kellemes nyarat, vagy mit ;)
 • Euromodell / 2013.06.19. 07:51:48 Go to topic »
  @Denes95: valóban tökmindegy, ha fiktív, de azért néha figyeljünk oda néhány dologra ;)
  @papermodel983: én nem akarok veszekedni, meg NE VEGYE SENKI VÉRKOMOLY SÉRTÉSNEK ha beszólok neki, csak szeretem ugratni az embereket. Hiába, ilyen vagyok :) Hogy összedobjak én is egy Cronost? Hát nem igazán vagyok híve az átpingálásnak/alakításnak, de lehet most az egyszer megengedem magamnak. Lehet, hogy már ma estefele összerakok valamit.

  Még egyszer ismétlem; csak poénbol oltogatok, ha valakinek nem tetszik szóljon és abbahagyom ;)