Hungaroplan

Felhasználó szintje: arany (1326 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Lelkes amatőr vagyok, idestova három éve foglalkozom Passzazsír modelljeivel és megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet kihozni belőlük.

Makettek (49)


Legújabb hozzászólások


  • @Torrente: Remélem kedves kollega a Passzazsír makett átgányolása alatt nem engem értettél és véletlen se rám céloztál a lopás alatt. Ugyanis passzazsírtól van engedélyem, illetve mindent megteszek azért hogy abban a minőségben tudjak dolgozni mint ő tette.
  • @Hungarian Level Crossings Channel: Igen tudtam épp ezért választottam őt (noha nem egy hanem két baleset történt vele, elsőnek ütközött egy IFA W50-essel és csak később borult fel). És köszönöm hogy segítettél a bengálival így legalább van kiindulási pontom.
  • Íme az egyik rész. Nyugodtan fel merem tölteni mert félkész és így nem kell féltenem attól hogy Domi 5 profiljának valamelyikjén visszaköszön. Amúgy a 1342-es van tervben elsőként, illetve a Fuji foto és Pepsi teljesreklámosak később. Valamikor később egyszer majd a Bengáli is érkezni fog (ha rájövök hogy kell megcsinálnnom)
  • Örülök hogy visszatértél, illetve hogy te is belevágtál a Modulo (Ikarus) családba. Nemsokára én is jobban belehúzok a munkába csakhát jelenleg nem sok idő jut a gépekre. Jelenleg az ICS-t szeretném mindneképp elkészíteni (Fujis járműreklámmal, hagyományosan illetve a 1303-as kisérleti villamost is). A cocás Ikarus 280T, ellégé lassan halad mert tulajdonképpen újra kell rajzolnom azt az oldalt ahol a felirat van.
  • @Domi: igen elgépeltem. lévén hogy nem vagyok gép így véthetek hibákat
    @Hungarian Level Crossings Channel: elnézést tegnap nem pontosítottam, az ablakok tűnnek nekem egy picit nagyobbnak mint ami egészséges lenne.