Hungaroplan

Felhasználó szintje: ezüst (755 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Lelkes amatőr vagyok, idestova három éve foglalkozom Passzazsír modelljeivel és megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet kihozni belőlük.

Makettek (27)


Legújabb hozzászólások


  • @Domi: elnézést kérek én voltam aki írta és még egyszer bocsánat mert ezt nem tudtam. Csakhát előtte sokan voltak a portálon akik csak átfirkáltak valamit és saját munkaként adták ki. Jelenleg én is papímakettek átalakításával foglalkozom, és ha úgy van szívesen segítek Dominak hogy tudja fejleszteni a munkáját. Mégegyszer Bocsánat.
    Tisztelettel: Hungaroplan
  • @Buszos: az igaz de nem tudtam hogy a tiéd szinte kész van :D Jelenleg szinte a bőség zavarából választhatnék mert szinte az összes EAG jellegrajza megvan így hogy ne ütközzön a kettőnk makettémája én megpróbálok egy E94.16-tal nyitni :)
  • @Buszos: Köszönöm :) Még szerintem a hét folyamán elkészülnek. Tervezem mellette elkészíteni az LKK tulajdonában lévő ráncajtósat is elkészíteni. Illetve belevágom a snicceremet az Ikarus Rákoskeresztúri Üzemegységének buszaiba is.
  • Újabb szép munka :) Viszont lenne egy kérdésem: feltétlen kell használni programot a busz hogy a busz elején meglegyenek a hajlított formák vagy meg lehet anélkül is oldani, csak paint használatával? Terveim között szerepel néhány EAG is emiatt kérdezem
  • Nálam jobbára fiktívebb makettek vannak elrejtve a merevlemezre mint pl 417-es a 7-173 festésével, egy általam Ikarus CL15-nek elnevezett busz aminek az alapját egy az Ikarus 481-hez kitalált facelift rajz adta, illetve egy saját szórakozásomra készült reptéri busz a 411 alapjára a 490. Jelenleg is vannak tervbe makettek, sőt olyanok is amelyeknél "elengedem passzazsír kezét" ilyen a BVmot "Samu" és a Bengáli villamos, (amelyiknél max az ajtóknál használok passzazsír elemet)