Hungaroplan

User level: gold (1190 points)

To see contact information of this user, you need to log in first.

Lelkes amatőr vagyok, idestova három éve foglalkozom Passzazsír modelljeivel és megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet kihozni belőlük.

Mockups (56)


Latest comments


 • Hungaroplan / 2019.09.11. 20:20:48 Go to topic »
  Kiváló munka! :) Egy tanács: JPG helyett mentsd inkább PNG-be. Méghozzá egy igen fontos dolog miatt: a JPG sajnos nagyon csúnyán összetöri a képet. Ezt leszámítva kiváló munka, és régebben én is gondolkodtam hogy csinálok egy Rábát.
 • Hungaroplan / 2019.07.04. 20:20:40 Go to topic »
  @PIG-470: Nem arról van szó hogy jobb maketteket csinálok, hanem pusztán csak arról hogy minden egyes makett (mind a passzazsír átalakítások, mind a sajátjaim) előtt pixeleket számolok, hosszabítok rövidítek, éd hs kell pixelenként újrarajzolok mindent. Ez nálad nem történt meg, és miután többször is szóltam hogy javíts rajta te megsértődtél és törölted az összes maketted, ahelyett hogx nekiálltál volna javítani, illetve legalább csak normálisabbra kihozni a makettet. Ezért írtam azt hogy mártírt játszasz...
 • Hungaroplan / 2019.06.30. 18:09:04 Go to topic »
  Nem rossz de még mindig sajna raszteres egy kicsit. Próbálj meg az élességén állítani a képnek. Ezt leszámítva símán el tudnám képzelni a polcomon, 4-5 kocsival és mondjuk egy Giganttal, vagy egy Nohabbal az elején.
 • Hungaroplan / 2019.06.22. 23:48:17 Go to topic »
  @Torrente: Köszönöm, és mint láthatod mindent megteszek, hogy mind passzazsír mind saját makettjeimmel megpróbáljak minőségi munkát végezni. Ha nem gond szeretném megkérdezni hogy hogy tudnám a saját bengálimnak az elejét megoldani? Próbáljam meg egyben, vagy inkább két részre bontsam?
 • Hungaroplan / 2019.06.22. 13:34:14 Go to topic »
  @Torrente:
  Igen úgy tűnik vétettem egy hibát amikor tiszteletben tartottam a személyiségi jogait és kitakartam a nevét hogy az ilyen buszoslaci féle nokedlik ne zargassák állandóan. De ha annyire kíváncsi vagy rá elküldöm mailben a nevét és a beszélgetésünk képernyőmentéseit. A másik dolog hogy félreértettél. De nagyon! Én ugyanis sajátkezüleg akartam elkészíteni a saját bengálim, csak elakadtam az ívelt elejénél. (lévén hogy az ablakok beljebb végződnek) Egy szóval se mondtam hogy makettostomi vagy passzazsír makettjét akarom bármilyen módon is lelopni (amit amúgy nem szoktam mert mint már mondtam rendelkezek engedéllyel tőle (amiben persze te nem hiszel)) A végére egy bizoyníték (már ha annak vehető) hogy én is tudok makettet kreálni, de úgy gondoltam (ami lehet hogy rossz) hogy passzazsír makettjeiből érdemes minél több altípust kihozni. Na de hogy ne szaporítsam a szót tovább itt az Ikarus 521 amin dolgozok immáron két napja: