Hungaroplan

Felhasználó szintje: arany (965 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Lelkes amatőr vagyok, idestova három éve foglalkozom Passzazsír modelljeivel és megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet kihozni belőlük.

Makettek (40)


Legújabb hozzászólások


  • @Festő02: Köszönöm a kérdést, de kb tudod a választ ami: NEM. És nem bunkóságból hanem ezért: http://papirportal.com/mockup/273
    Paszsazsír megcsinálta már így nem kell mégegy. Ez pedig mint látod amit én csináltam az nem gvm éppen.
  • Az első írásom ide: Szerintetek elkészítsem ezt a gépsárkányt? Erről a buszról csak ezt az egy nagyon rossz minőségű és kis felbontású képet találtam, amelyik azt mutatja, hogy papíron létezett egy saccra (szemmértékre pontosabban) 12 méteres szóló változat is a 695-ösből. Egyszóval a kevés infó alapján megpróbálom összerakni. Csak előtte kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy nekikezdjek vagy süllyeszem meghajtóra a projektet?
  • @Festő02: Akkor figyelj. Az hogy valaki painttel csinál egy makettet (vagy fest át) nem jelent felmentést az alól, hogy a részleteket megfigyelve a program határait tiszteletben tartva egy igényes makettet összerakj. Igen Ikarus-fan nem volt aktív ezidőtájt de pl papermodel aktív volt és jelenleg is aktív. Na de hogy megmutassam hogy lehet igényes részleteket is csinálni, íme a felirat ami az egyik fotón volt ami az Ikarus 695 hátulján volt:
  • @papermodel983: jut eszembe múltkor kérdezted hogy méretek alapján dolgozok-e a 695-nél. nem igazából a képek alapján helyezem el a buszon a részleteket, ugyanis méretek (pontosak) egy PALT buszról sem maradt fenn.
  • @Festő02: Akkor írj neki egy emailt csatolva az elkészült produktummal és a kérdéssel, hogy felrakhatod-e. Ennyire egyszerű. Én is elküldtem már jónéhány makettet passzazsírnak (többekközött a BZmot 601-est is) noha nagy az esély hogy az az email "halott". Ilyen egyszerű az egész.