Hungaroplan

Felhasználó szintje: arany (1404 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Lelkes amatőr vagyok, idestova három éve foglalkozom Passzazsír modelljeivel és megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet kihozni belőlük.

Makettek (52)


Legújabb hozzászólások


  • @Torrente: Köszönöm, és mint láthatod mindent megteszek, hogy mind passzazsír mind saját makettjeimmel megpróbáljak minőségi munkát végezni. Ha nem gond szeretném megkérdezni hogy hogy tudnám a saját bengálimnak az elejét megoldani? Próbáljam meg egyben, vagy inkább két részre bontsam?
  • @Torrente:
    Igen úgy tűnik vétettem egy hibát amikor tiszteletben tartottam a személyiségi jogait és kitakartam a nevét hogy az ilyen buszoslaci féle nokedlik ne zargassák állandóan. De ha annyire kíváncsi vagy rá elküldöm mailben a nevét és a beszélgetésünk képernyőmentéseit. A másik dolog hogy félreértettél. De nagyon! Én ugyanis sajátkezüleg akartam elkészíteni a saját bengálim, csak elakadtam az ívelt elejénél. (lévén hogy az ablakok beljebb végződnek) Egy szóval se mondtam hogy makettostomi vagy passzazsír makettjét akarom bármilyen módon is lelopni (amit amúgy nem szoktam mert mint már mondtam rendelkezek engedéllyel tőle (amiben persze te nem hiszel)) A végére egy bizoyníték (már ha annak vehető) hogy én is tudok makettet kreálni, de úgy gondoltam (ami lehet hogy rossz) hogy passzazsír makettjeiből érdemes minél több altípust kihozni. Na de hogy ne szaporítsam a szót tovább itt az Ikarus 521 amin dolgozok immáron két napja:
  • @Buszos: Köszönöm uram nemsokára jelentkezek a BPO-301-essel.
    @Buszoslaci 538: Nem nem adom meg az engedélyt. Ha úgy lesz kedvem majd én elkészítem. Makettjeidet nézve inkább nem adnám semelyik makettem szerkesztési jogát a kezdebe. (illetve az a helyzet hogy én is Passzazsír makettjeit kalapálom Passzazsír engedélyével.)
  • @Torrente: Remélem kedves kollega a Passzazsír makett átgányolása alatt nem engem értettél és véletlen se rám céloztál a lopás alatt. Ugyanis passzazsírtól van engedélyem, illetve mindent megteszek azért hogy abban a minőségben tudjak dolgozni mint ő tette.
  • @Hungarian Level Crossings Channel: Igen tudtam épp ezért választottam őt (noha nem egy hanem két baleset történt vele, elsőnek ütközött egy IFA W50-essel és csak később borult fel). És köszönöm hogy segítettél a bengálival így legalább van kiindulási pontom.