415_069

Felhasználó szintje: ezüst (734 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Makettek (26)


Legújabb hozzászólások


  • Így néz ki az orr a villamossal: http://papirmakett.freeweb.hu/villamos_makett/fvv_dkv1.pdf Én már összeraktam, és minden stimmelt vele, úgyhogy csak le kell másolnod. Ha lesz, akkor nagyon várom a bengálit!
  • A Bengálit KB. így kell megcsinálni:http://papirmakett.freeweb.hu/villamos_makett/fvv_dkv1.pdf Az ICS szép és ígéretes lesz! Amúgy tudtad, hogy a 1342-es ICS borult fel egy gyógyszertár előtt, és azt tartják a legdurvább villamosbalesetnek? De amúgy jó lesz, várom, hogy feltöltsd!
  • @Domi: Azért írtam be a 41-est, mert az a kedvenc vonalam.
    @Hungaroplan: Lehet, de szerintem a kerekek is kicsik voltak. A jellegrajzok után úgy gondoltam, hogy a kerekeken van mit nagyítani. De majd az ablakokat is kijavítom.
  • Köszönöm az őszinte véleményt! A forgóvázon szerintem is van mit javítani. Csak egy gond van. Sohasem jártam Szegeden, ezért nem láttam ottani T6A2-t, és KT4D5-öt, ezért nem tudom, hogy milyen a forgóvázuk. Az SZKT logo-t ismerem, de szerintem nagyon nehéz lett volna élethűre csinálni, ezért valami hasonlót csináltam. A kijelzőket, és a tárcsákat még fogom pótolni, csak este 10 volt, és gondoltam, addig feltöltöm. A hibákat majd megpróbálom javítani.