Torrente

Felhasználó szintje: kezdő (0 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Makettek (0)


Nincs makett.

Legújabb hozzászólások


 • @Hungaroplan:
  Aha... szóval egy mobilos, messengeres képmentés. . . És ebből hol látható, bármi igazolása annak, hogy valóban az eredeti makett készítőjével készült a párbeszéd, nem pl egy általad készített áll profilról? Tudom-tudom, Isten bízony... Na, látod, az ilyen lépések miatt nem készült több modell, és maradt talonban pl a Bengáli is, többek közt.
  S hogy a Bengáli létezik, nem csak hasra pacsizok, parancsolj, csak jelen formájában bizonyos okok végett nem állhat bárki polcán.
  Baráti tisztelettel....
 • Nap vicce! Egy " de kaptam engedélyt e-mailben" mögé bújva ontjátok Passzazsír makettjait, aztán még Ti rendelkeztek hogy átalakíthatja-e egy 3. fél? Persze, mondani mindent lehet, de ha vissza olvassátok, Passzazsír mindig hangsúlyozta, CSAK SAJÁT MAGADNAK alakítható át, tovább nem közölhető. Ha mégis meggondolta magát, miért nem ő nyilatkozik? ( És ne Passzazsír 2 nick néven! Ezt már bepróbálták anno, nem jött be! ) Gondolom ennek akadálya lenne... :-)
  Egyre mélyebbre süllyed az oldal... Na mindegy.
 • @Hungarian Level Crossings Channel:
  Elárulsz valamit? Te linkelted a bengálit, tehát van, akkor minek új? Főleg úgy, ahogy Te buzdítod, lopva. " úgyhogy csak le kell másolnod ". Mondjuk megtervezni, sajátot alkotni? Én Tomitól nem lopnék, nem szeretnék rendőrségi ügyet, ő pedig nem egyszer élt ezzel. Szerintem olvasd vissza a honlap történetét. Mondjuk nagyon sok más alkototól is loptak itt a T. Kollégák, nem érzitek pofátlannak?
 • @papermodel983:
  Szia. Első körben bocs ha off, de téged látlak a legrégebbi aktív felhasználónak. Hosszas kutató munkám során, kb 10 perc volt átnézni az oldalt :-) , derült ez ki számomra. És az is hogy Te nem sokadik nickel jössz, bármilyen bárgyú mesét kitalálva. Szóval, amiért felkerestelek, egy kérdés. Volt egy régi modellező itt, Passzazsír, aki eltünt sok éve innen. Viszont a sokadik átgányolást látom a munkásságára. Ez most hogy van, lejárt az 5 év, nincs szellemi jogdíj, szabad a rablás? :-D Félre ne érts, nem számon kérlek, csupán értetlenül állok, és úgy gondolom, te mint régi motoros, jobban tudnál segíteni, mint egy paint huszár a 15. álnevével.
  ( Igen, a nick zsír új, ami nem azt jelenti hogy nem voltam nézője az oldalnak, csupán nem alkottam nyilvánosság számára. )
  ÉS hogy ne legyen off, respekt, szép lett a modell!
  Baráti üdvözlettel:
  Torrente
  " Aztán semmi b*zulás, b*zulás az nukú...! "