Torrente

Felhasználó szintje: kezdő (0 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Makettek (0)


Nincs makett.

Legújabb hozzászólások


 • @Buszoslaci 538: Megnéztem. Arányok? Tovább nem mennék. Egy modell, makett nem attól az, hogy kb úgy nézz ki. Méretarányosan kicsinyíteni kéne. Amíg ez nincs meg, nem modell, nem makett.Tanács, segítség van itt, ha nem megy, csak kérni kell.
 • Az OpenBVE London Underground pálya készítőjének köszönd... Komolyan, lopott, vagy csalt megoldáson kívül más? Oké, fiatalság, oké kezdő, de akkor se lehet megérteni, amit nem Te csinálsz, nem a tiéd, nem veheted el engedély nélkül? Ezen mi nem érthető? Sokadik Titán menekül a kezdő státusz mellé, és, akkor már lopni és csalni kell? Sok leírás van hogyan kell modellezni, sok program áll rendelkezésre, ja igen, kis matek és tudás kell hozzá. Meg kéne próbálni, hidd el elismerés is lesz, nem csak "Mutter"-től a szokott " jó lett"-et fogod kapni. Persze van akinek elég ha a haverjai, kortársai elismerik, de így a szakma nem fog. Én nekem elhiheted. Az hogy nem ismert itt a nevem, nem jelenti azt, hogy nem tettem itt le az asztalra eleget 9 éve.
 • @Hungarian Level Crossings Channel:
  Elárulsz valamit? Te linkelted a bengálit, tehát van, akkor minek új? Főleg úgy, ahogy Te buzdítod, lopva. " úgyhogy csak le kell másolnod ". Mondjuk megtervezni, sajátot alkotni? Én Tomitól nem lopnék, nem szeretnék rendőrségi ügyet, ő pedig nem egyszer élt ezzel. Szerintem olvasd vissza a honlap történetét. Mondjuk nagyon sok más alkototól is loptak itt a T. Kollégák, nem érzitek pofátlannak?
 • @papermodel983:
  Szia. Első körben bocs ha off, de téged látlak a legrégebbi aktív felhasználónak. Hosszas kutató munkám során, kb 10 perc volt átnézni az oldalt :-) , derült ez ki számomra. És az is hogy Te nem sokadik nickel jössz, bármilyen bárgyú mesét kitalálva. Szóval, amiért felkerestelek, egy kérdés. Volt egy régi modellező itt, Passzazsír, aki eltünt sok éve innen. Viszont a sokadik átgányolást látom a munkásságára. Ez most hogy van, lejárt az 5 év, nincs szellemi jogdíj, szabad a rablás? :-D Félre ne érts, nem számon kérlek, csupán értetlenül állok, és úgy gondolom, te mint régi motoros, jobban tudnál segíteni, mint egy paint huszár a 15. álnevével.
  ( Igen, a nick zsír új, ami nem azt jelenti hogy nem voltam nézője az oldalnak, csupán nem alkottam nyilvánosság számára. )
  ÉS hogy ne legyen off, respekt, szép lett a modell!
  Baráti üdvözlettel:
  Torrente
  " Aztán semmi b*zulás, b*zulás az nukú...! "