faragoa

Felhasználó szintje: ezüst (354 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Makettek (12)


Legújabb hozzászólások


 • Amire még utólag gondolok, hogy a Ti makettjeitek elég nagy méretben készülnek, az enyémeknél viszont nem szabad elfelejteni, hogy 1:200 arányúak. Tehát ez is csak 7 cm hosszú, 1.5 magas, 1.25 széles !
  Ilyen kis méretben azért a ferde vonalat nem túl egyszerű megjeleníteni, mert nem tud színátmenet képződni 2 pixel távolságon.
 • Nem azért szóltam hozzá, hogy kritizáljam, hanem azért, hogy tudjon fejlődni, legközelebb figyeljen az itt elkövetett hibákra és mégegyszer ne kövesse el azokat. Esetleg ezt a makettet is ki tudja javítani...
 • Lényegesen jobb az előző próbálkozásoknál, de...
  Ha összeraktad volna (mert szerintem nem), akkor feltűnne, hogy a hátoldala 2/3 olyan széles, mint az eleje, vagy ezt a lökhárítóknál történő összeragasztás dolgot sem hiszem, hogy túl jó lenne....
 • Igazából kb. 2 éve nekifogtam egy olyannak, amivel eddig még nem találkoztam, de nem fejeztem be. Mondjátok el a véleményeteket róla.
  Íme: Rába Contact 302

  Lehet, hogy a későbbiekben be fogom fejezni... (ha igény lenne rá?)
 • @Hungarian Level Crossings Channel: Tervben van. Jelenleg dolgozom egy Talenten eredeti piros színt, és az április 17-i ÖBB-vel történt megállapodás utáni, felújított színen is. A következő viszont lehet flirt, ha igénylitek?, mert ahhoz is megvan minden alapanyagom. Ahogy észrevettem 1-2 hetente azért ki tudok vitelezni egy új járművet.