András

Felhasználó szintje: kezdő (0 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Makettek (0)


Nincs makett.

Legújabb hozzászólások


 • Na! Én nemsokára elkezdek egy belteres 1/87-es Rába kamiont, amint megérkeznek a Rábától (!) a frissen szkennelt jallegrajzok. Azt az ígéretet kaptam, hogy ünnepek után megkapom, de az nem fog ide felkerülni, köszönhetően a balfaszfecó bt.-nek. Emiatt a skizofrén kisköcsög miatt lett szétcseszve a portál. Természetesen megosztom a világgal, nem vagyok irigy, de a papermodelers.hu-n. Bocsánat a kirohanásért, de ez így van. Na, én mentem a garázsba javítgatni a Trabit.
 • Mondjuk összerakott makettért egy fillért sem fizetnék. Az benne a jó. Én már hónapok óta építek egy nagyon részletes Nysát, sokkal jobb lesz majd úgy látni, hogy készen van. Jól fog mutatni a többi Szociautó papírmakettem között.
 • A műszerfalról: az enyémen nincs zöld kapcsoló, de arra a kormányból rájöttem, hogy ez német belpiacos gép, de a több kapcsoló mellé ködlámpa is kell a külsejére, a kilóméteróra meg kidomborodik a műszerfal vonalából. A lökhárítókról: itt vannak egész pofás trabimakettek, innen nézheted meg a lökhárítót. Korai 601-eseken íves, egy darabból álló lökhárítók voltak, de erre a későbbi, középen színrefújt, két műanyag végű simább lökhárítók voltak, de az S de Luxe modelleken színrefújt helyett krómozott volt.
  Ja, és íme az én Trabim:
 • Nagyon szép makett, vérbeli Trabimániásként (van 1:1 méretarányban is) csak három észrevételem van, de hangsúlyozom, hogy így is szép és részletes.
  1. A kormánykerék nem így néz ki.
  2. A műszerfalon máshogy vannak a műszerfalon a kapcsolók.
  3. Szerintem ezek az 1.1-es Trabi lökhárítói.
  Ha szeretnéd, tudok róla fotót csinálni. Ha lehet, akkor én kérnék egy Tóga-fehéret. A következőről: szerintem legyen Lada 1200, olyan úgy sincs sehol, csak gagyi, Kispolák viszont van nagyon szép Maly Modelarzos. Ja, és sajnos a Trabi is rohad, mert csak a borítóelemek műanyagok :-( .