Makettostomi

Papírportal Administrator

User level: gold (3027 points)

To see contact information of this user, you need to log in first.

Szerintem a névről már ismertek! www.papirmakett.fw.hu papirmakett@freemail.hu MSN: makettostomi@msn.com

Mockups (1)


Latest comments


 • Makettostomi / 2012.10.16. 19:35:42 Go to topic »
  Az IHO cikke nem is írta, hogy fizetős, nekem email-ben jelezték, már akkor, mikor ide is felírta valaki. Most a képet ide linkelték.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9133847&la=121810638

  És azért írtam ide is, mert látszik innen is vannak makettek, pl: nekem nincsen Vanhool makettem feltöltve, de itt a bal alsó dobozban ott van, és a portálon is megtalálható egy ilyen makett. Az email-ben azt írta az illető, hogy pár száz forintért lehetett megvenni, nem csak az összeragasztott, hanem kinyomtatott makettokat is

  András: A fizetős makettek tényleg részletesebbek, de sajnos sokan árulták már ezeket is. És ugye aki nem kutat az interneten, hogy ingyen fent vannak, illetve a gyerek sír érte, így megveszik az eladótól.
 • Makettostomi / 2012.10.14. 15:34:34 Go to topic »
  Ide is írta valaki 1-2 hete, és nekem is küldtek többen emailt, hogy az én, és a portálon levő maketteket valaki árulja a BKV rendezvényein. Mos az iho magazin le is fényképezte a maketteket. A fotón látszik, hogy tényleg tőlem, és innen a portálról származnak a munkák.

  Íme a kép:

  http://iho.hu/img/121013_cinkota/18k0.jpg

 • Makettostomi / 2012.10.13. 22:11:51 Go to topic »
  Elhúzható ablak több E-95-ön is van, szerintem ez olyan ma divatos "így kérte a megrendelő" szerint készült akkoriban. Illetve a "parasztcity"-ken alapban volt nyitható ablak, mivel azokon nem volt gyárilag légkondi, utólag persze sok helyen került rájuk.

  Sikerült Scaniásra megcsinálni, de bal oldalra a kerék mögé nem kell az a kis ajtó a ládatér ajtóra.


  Amit én figyelembe vettem Rába, és Scania alvázas E95-ösöknél, és ez alapján rögtön megállapítható, hogy milyen alvázas, az a tankolónyílás elhelyezkedése. A Scaniánál jobb oldalt, az első tengely előtt van, a Rábásnál szintén jobb oldalt, de az első tengely mögött. Itt néha nyitható ládatérajtóra van rakva a nyílás, (mint pl. most rajzoltad a bal oldalra) de ez ritka, általában nincsen ott ládatérajtó. Ennek megfelelően a Rábáson csak 1 ládatérajtó van a 2. ajtó előtt, a Scanián értelemszerűen 2.

  Ugyanez van az E95F-nél is, csak itt van még Volvo alvázas is, melynek előrébb van az első tengelye, jobb oldalt 2 ládatér ajtó van, és a 2. ajtó előtt van a tankolónyílás.
 • Makettostomi / 2012.07.26. 09:31:19 Go to topic »
  Nem kötekedni akarok, de te ezt összeraktad? Mert szerintem összerakva nagyon furcsán fog állni!

  Ugyanis a busz eleje, és a hátulja a szélvédő alatt teljesen egyenes, ezzel szemben az ajtó oldalát alul is ívesre rajzoltad. Ezért lennék kíváncsi, hogyan néz ki összerakva.
 • Makettostomi / 2012.06.03. 09:48:41 Go to topic »
  Egy párszor már elmondtam mi a megoldás: senki ne szóljon hozzá a makettjaihoz, vagy mit tudom én mik ezek, és akkor egy ideig befogja írogatni: "milyen lett?"

  De után hátha megunja. Tudom nehéz megállni, de tényleg ne írjon senki, semmit neki, hátha úgy megunja, mert szerintem így csak jókat röhög magában!

  IP cím kitiltása nem igazán hatásos, mivel ha jól tudom a legtöbb szolgáltatónál dinamikus IP címek vannak, tehát ha bontod a kapcsolatot, és újra kapcsolódsz máris új címed van!