Hajdú BL 12

Felhasználó szintje: bronz (80 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

18 éves vagyok Debrecenbe lakom és szeretek modellezni.

Makettek (5)


Legújabb hozzászólások


 • Hello! Gondolom mindenki emlékszik a tavalyi nyárra, mármint ami akkor itt történt. Elkezdtem egy saját makettet, Július végére szerintem kész lesz. Ígérem hogy ezen a nyáron általam NEM LESZ több átfestés. Nekem csak ez a profilom van, tehát én csak ezen tevékenykedek. Mindenkinek kellemes nyarat!
 • @HNorbert: Na most döntöttem úgy hogy írok valamit. Most neked ez kellemes érzés hogy mindenkinek a pofájába vágsz valamit és ezen szórakozol? Mindenki a pokol ura, csak te vagy a kis angyal. Te vagy az aki miatt mindig vita van a dühöngőben. Még az élő fába is belekötsz. Nekünk ez nem kell. Ha nem tetszik el lehet menni. Itt mindenkit magad ellen fordítottál már.

  Mindenkinek kellemes hétvégét!

  UI: Ja és azt kikérem magamnak hogy a szereplés miatt csinálom ezt, nem. Azért nem javítottam ki eddig mert tegnap suli volt, és most kezdtem el javítani.
 • @KoBa(k): Lehet hogy ebbe pont nekem nincs jogom beleszólni, de mire jó az értékelés? Szerintem azt el kéne törölni mert csak a sok vita van belőle. A régi PP ezerszer jobb volt ott nem volt vita ennyi. És az is te rajtad múlik hogy most hogy állunk, mert lehetne törölni az összes egycsillagos makettet, a nemkívánatos felhasználókat tiltani, vagy 1 IP címről egy regisztráció (Ikarus-fan ötlete).

  Valamit kérlek csinálj mert ez az állapot egyáltalán nem jó.
 • @Denes95: Igen, én kezdtem el, én tőlem jöttek a gány munkák meg a lopások, igazad van. De az hogy mindenért én vagyok a felelős, az mi? Most Peti134 lopásainál és én voltam a hibás, hogy én vagyok Petike, meg András is megjegyezte hogy "Újabb értelmes megjegyzés Feritől..."
  Ezzel arra utalt hogy én vagyok f.z 2000. Aztán erre jött Gernerakos hogy, "a nevedben a 2000. ugye nem a születési évedet jelöli?" Ezzel megint arra utalt hogy mivel 2000 az én vagyok, pedig 2001.05.23.-án születtem. És ezennel kijelentem hogy már vagy szeptember óta BEFEJEZTEM! Én ezek után semmit nem alkotok ide!
 • @all: Köszönöm!! Engem kell gyanúsítani ugye? Lehet hogy volt hogy pofátlan voltam lopkodtam, fosokat tettem föl, de attól még nem kéne mindennel engem gyanúsítani. Így a Benduska KFT úgy a Benduska KFT, itt mindenki már azt hiszi hogy én vagyok itt az egyetlen aki ezt műveli...

  @HNorbert:Lehet hogy hozzád képest nem vagyok sehol, de azért most mit kell piszkálni Martzy-t??? Első gépes rajzolása volt, és azért piszkálod, mert megmondja a személyes véleményét?

  Meg KoBa(K) azt ígérte hogy az egy csillagos makettek törölve lesznek, hát azóta nagyon is. Egyébként miért értékelhet egy kezdő vagy egy bronzos felhasználó??