A GIK Virtuális Képviselete

Felhasználó szintje: bronz (114 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Sziasztok, Zábrádi Botond vagyok, 15 éves. Régóta foglalkozom makettezéssel (3. óta), gyanta, fém és papír egyaránt fordult már meg a kezeim között. Rajzolással 7-es korom óta foglalkozom, Paint.NET, Paint, GIMP és PS segítségével, illetve kézzel, lapra is alkottam két villanygépet. Jelenleg a GIK által tervezett járműveket (saját tervek, amiket egy BME után át is terveznék) rajzolok, illetve a (fiktív) BBV ZRt. járműveit is rajzolgatom.

Makettek (11)


Legújabb hozzászólások


 • Helló!
  Először is: látom van ablaknyitó! :)
  Ami NAGYON hiányzik, az a tükör. Valamint kellene rá magasságjelző mindkét végére, szélességjelzők, és oldalra irányjelzők. Valamint a pótra kellene két db. piros háromszög
 • Hello!
  Látszik, hogy sok benne a munka, első ránézésre stimmel is.
  Annyi lenne az észrevételem, hogy a homloka nem ennyire szögletes, illetve az ajtók sem stimmelnek. A homlokrész egy pöppet rövidebb, és lefele is dől egy kicsinyt, az ajtó pedig nem ilyen szögletes, illetve a külső szárny kisebb, mint a belső. Szerintem 4*, első makettnek teljesen korrekt.
 • 4*, a kerekek küllősök, de ez majdnem lényegtelen, ráérő idődben csináld meg! A betűtípusokkal is van probléma, semmiképp nem ilyenek. Keress rá a neten a helyes típusra.
  Az pedig édesmindegy, hogy milyen pályaszámmal van fenn, szerintem érdemes egy új psz-eset is csinálni. Egyébként jó
 • ha a felnire gondolsz, akkor azér nagyobb a hátsó, mer ilyent hozott az OLFA :) ,egyébként meg azér, mer ha nézed, az IK400-asok hátsó felnije is kisebb (legalábbis annak néz ki), a GIK meg Ganz-IKARUS. Ha van Skype-od, akkor ott is meg tudjuk beszélni.