Martzy

User level: silver (402 points)

To see contact information of this user, you need to log in first.

Mockups (19)


Latest comments


 • Martzy / 2013.08.30. 19:49:19 Go to topic »
  Nekem tetszik. Mármint arra a célra, amire leírtad tökéletes. Na most nem azt mondom, hogy akkor VALAKI (nem mondom ki, hogy V&Vmodel) ráfoghatja a cuccaira, hogy ez sem élethű, precíz másolatnak készült, de ez marha jó. Valami nem is tudom mi van benne. Egyszerűség, letisztultság, mégis látszik rajta, hogy mi akar lenni. Most hogy az ablak túl kék az ne jelentsen nagy gondot, kint az Örs Vezér Terén ha kimászik az alagútból akkor a kék ég lehet rá ilyen hatással.
  Nekem tetszik, szép munka :)
 • Martzy / 2013.08.12. 16:07:51 Go to topic »
  Amikor meghozták Miskolcra, éjfélkor is kint virrasztottam, és fotóztam, valamint a Villamosváró Bulin is részt vettem. Csini kis jószág. Mármint az eredeti. Neki is fogtam papírra vetni, jelenleg az orrát tervezem, hogy lehetőleg minden hajlítás ugyanolyan legyen, mint az igazin. De látom, megelőztél (bár erre nem leszek féltékeny, na mindegy).
  Legelsőnek természetesen az orrát vettem szemügyre (már egy ideje rajzolgatom, hogy milyen legyen, hogy jól nézzen ki), azt kell mondjam, hogy erősen leegyszerűsített. Arról nem is beszélve, hogy a minőség (mindenhol) "nem éppen elfogadható". A Skoda logó egyből kétszer is rá lett pakolva, biztos ami biztos alapon, és egy cseppet megméricskéltem, nekem úgy tűnik, nem fog összepasszolni (de biztosan van rá magyarázat). És nem mellesleg nagyon nyújtott is az orra. Aztán feltűnt egy újabb érdekesség; hova lett a lámpa? Oké, oldalról megvan, de szemből semmi. Fantasztikus forgóváz, és ragasztófül kidolgozottság/minőség, és a tetőszerelvény is lélegzetelállító...
  Ha meg kell hogy mindjam, hogy mit látok, akkor: egy fényképekből összevágott, átméretezett, rajzprogrammal megszerkesztgetett izé, van még rajta meló bőven.

  (Bocsesz, ha durva voltam, de ezek vannak.)

  Remélhetőleg hamarosan készen leszek én is ezzel.
  Martzy
 • Martzy / 2013.01.04. 16:38:55 Go to topic »
  Igen, megígértem, hogy eltűnök a rákba, és nem kommentelek, meg ilyenek, de A Kritikus is megígérte, ő is kommentelt. És most értettem meg, hogy egy e-mail beli mondatának " szólj bele, buli van.. :D Pót szilveszter :D" mekkora igaza van. Eddig csak erre fújt a szél, és nézegettem a maketteket (...), és figyeltem , hogy hogyan áll itt a bál. Mosolyolgtam egy pár sort a problémamegoldó képességeken, és egyéb tulajdonságokon. Megintcsak A Kritikusnak és megintcsak ímélben megígértem, hogy csak valami nagyon komoly indok miatt fűzök ide néhány szót. Nos, elérkezett, szóval...

  @HNorbert:
  "fenyegető, anyázó hozzászólást, hogy megkeresek akárkit? Én adtam ki bárkinek a valódi nevét, meg tartózkodási helyét? Talán nem kellett volna tirpák módon megnyilvánulni" áthatja a Martzy-feeling, ne is tagadd, hogy rám céloztál vele, mert valahogy pont nem érdekel. Szóval a valódi neves, tartózkodási helyes, megkeresős cuccból ezennel bejelentem, hogy igencsak nagy kamugép voltam HALLOTTA MINDENKI???!!! Biztos, hogy nem arra pocsékoltam az időmet, hogy óvodásokat hajkurásszak (amihez ugye vonat/busz/villamso/stb jegy kellett volna, ami csak a pénzt viszi), és totál tuti, hogy fingom nincs arról, hogy hol lakik bármelyike az itt alkotóknak. Igazából ezt is leszarom. A célom azzal a megmozdulással az lett volna, hogy a gatya telecsurranjon, és vége legyen ennek az okádék-hullámnak. De ugye, aki most a leginkább okosnak akart tűnni, az akkor, a legnagyobb trágya legeslegalján mit csinált? Elment duzzogni, néha visszaszólt, hogy ne emlegessük hős nevét, és egy szálat megragadva (vagy nem tudom, hogy fogalmaztad Denes95) lehordta a MAKETTESEKET, ha épp egy rosszul sikerült darab állított be tőlük, vagy éppen egy pár éves darabot vett elő, és azt mutogatta. Mindegy, ez a gerinctelen kategória.
  Rólad annyit (HNorbert), hogy régebben igen segítőkésznek ismertelek meg, de azóta valami pesszimista, okostojás, suttyó lett belőled.

  És a stílus, ha már így kinyílvánítottam a gondolataimat. Én ilyen vagyok. A valóságban még gyorsan is beszélek, de aki akar, az rááll a frekvenciámra, és megért. Aki nem, az nem figyel rám. Szóval, ha nem tetszenek a szókimondó megjegyzéseim (dekopírfűrész és társai), akkor a szem csukott állapotba orientálható, és ha különálló a monitor (vagyis nem laptop, mobil, vagy tököm tudja), akkor szokott lenni képernyő kikapcsolási opció.

  Itt erről az egészről:
  -Denes95-nek, és Gernerakosnak őszintén gratulálok, így tovább, ne hagyjátok magatokat :D
  -Constantin Calipsoo: ezt szerintem meg kéne becsülni, hogy idejöttél segíteni megoldani a problémát. Mondjuk ahogy elnézem, senkit nem érdekel, sajnos. (szokták mondani: "A vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra). És akkor itt kérdezném meg: 1:50-es méretarányú MB Tourismo mehet a PJ-re? Mert szerintem kicsit nagy a többihez képest ;)

  És akkor all:
  Tök fölösleges most nekem itt írogatni, nem írok vissza (max emailben (fb-n) néhány embernek), ezt is csak azért írtam, hogy tisztázzam az alapállapotot.

  Jöhetnek, hogy "tirpák paraszt", meg fröcsögő, barbár blablabla... Igen, paraszt vagyok (viselkedéstani szempontból, bár...). Szokták mondani, hogy Magyarország két legsötétebb megyéje Borsod és Nógrád. Hát kérem, én Borsodban születtem, Nógrádban nőttem fel. DE! Én büszke vagyok rá. Én vállalom, hogy paraszt vagyok, és hogy van saját egyéniségem/személyiségem. Nem vagyok olyan, mint a legtöbb ember, hogy húúú, ilyen vensz csukája van, olyan díszí satyija, ísztpek táskája. Kérem... egyetlen ilyen cucc, hogy okostelefon van a zsebemben, de attól még nem vagyok retardált városi köcsög. Kecsuás cipőben koptatom az országutat, rockzenét hallgatok, tömegközlekedési eszközöket fotózok, tömegközlekedési blogot futtatok, kirándulok, madarászok és "pihent" ötleteim vannak. Ettől mindenki hülyének néz, de lehet. Megengedem.

  További kellemes kommentelést (ne hagyjatok cserben, nem lesz mit olvasni délutánonként)

  Csá mindenkinek (vagyis... jóvan, legyen "mindenki")
 • Martzy / 2012.12.13. 06:34:37 Go to topic »
  HNorbert: elmentél, duzzogsz, fel vagy háborodva, ha valaki emleget téged, de néha visszatévedsz ide, hogy azoknak, akik még valahogy tartják magukat elvedd a kedvét az egésztől. Tisztelem a tehetségedet, de ez a viselkedés szintén a gerinctelen kategóriába kerül nálam.
  A Kritikus, Denes95, Gernerakos, meg még esetleg Szabolcs Volános: most már max e-mailbe beszélünk, ez a hely egy kalap szánalom...
 • Martzy / 2012.12.12. 21:05:03 Go to topic »
  nem írnám ki az amúgy is nyílvánvaló véleményemet, de... MINDENKINEK ELSZÁLLT A JÓZAN LÁTÁSA???!!! A padlólap alatt van annak a retardált pecsétnek (alias "kerék") a tengelye. Mi ez bakker?! Traktor, vagy UAZ?!