papermodel983

User level: gold (4852 points)

To see contact information of this user, you need to log in first.

buszmakettek tervezésével foglalkozom. Ha bármi kérésed van ezzel kapcsolatban, fordulj hozzám nyugodtan. Adatok ellenében bármilyen busztípust elkészítek. E-mail: djaxelmoss@gmail.com

Mockups (288)


Latest comments


 • papermodel983 / 2019.07.28. 01:53:12 Go to topic »
  azigazat megvallva, nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után is lát valaki lehetőséget egy általam kitalált jövőképben. Viszont az is igaz, hogy többek között ez az egyik legjobb átalakítása a munkának, hozzáteszem el tudnám képzelni bármelyik társaság színadásában. Szóval hajrá, és sok örömöt kívánok hozzá mindenkinek!
 • papermodel983 / 2019.07.27. 23:09:11 Go to topic »
  Kedves Torrente! Valóban elég régóta dolgozok a portálra, ha a kezdetektől kezdve nézed, az első makettem valamikor 2005-ben került fel ide, a legnagyobb jó indulattal sem nevezhető jó minőségű munkaként. Akkoriban nagyon sokat képről dolgoztam, próbáltam a megfelelő arányban dolgozni, ez többnyire hellyel-közzel sikeredett is. 13-14 év elteltével is aktívan tartok ki ez mellett a rendkívül szép dolog mellett. Ennyit rólam meg a magamat illető maszlagról. Hungaroplant igenis elismerem mint alkotót akármennyire módosított munkákkal rukkol elő, ugyanis amellett hogy valóban van engedélye az ominózus eredeti alkotói forrástól, nagyon sokféle és számos autóbusz igen komoly kicsinyítését tette le az asztalra. Számomra ezek nem csak átfestések, hanem egy nagyon szép és változatos kis gyűjtemény darabjai. Tehát kedves Torrente: arra kérnélek, határolódj el a jogi dolgoktól, mert erre én is tudnék nagyon sok precedenst felhozni, anno én is elkövettem sok hülyeséget, ettől függetlenül mára minden egyes munkámat az utolsó vonalig én alkotom meg, sokszor nem kis idő beáldozásával. Szóval először is látni szeretnék valamiféle alkotást tőled is, aztán visszatérünk a jogos-nem jogos dolgokhoz is. További szép estét neked!
 • papermodel983 / 2019.07.27. 22:57:41 Go to topic »
  Nagyon szépen köszönöm, természetesen folyamatosan megy a munka nálam, jelenleg az Ikarbus nevű ukrán-fehérorosz kooperáció járműveit készítem, egyfajta kitérőként a KK-k világában. Kezdeti modellem egy Ik-103-as típus lesz, hamarosan érkezem vele
 • papermodel983 / 2019.03.30. 06:36:01 Go to topic »
  Köszönöm, és örülök, hogy tetszik. Jelenleg nem sok időm van rajzolni, illetve lenne, csak az építéssel is foglalkoznom kell, jelenleg is, és immáron 5. éve dolgozom Makettostomi valamennyi makettjének elkészítésén, idáig háromszor indultam a 0-ról, ezúttal azonban jól haladok. Tervezem elkészíteni azonban a Modulo M108-at, illetve az ex. Vasi Volános Setra S 140-est is. Továbbá az M168d alapjaira elkészített SzKT Trolit is, ezzel gyarapítva a saját trolikollekciómat is.
 • papermodel983 / 2019.03.21. 21:45:45 Go to topic »
  Ez a Coca-Cola-s gép nagyon ígéretesnek tűnik, várós darab lesz, az tuti. Sajnálom, hogy kicsit háttérben voltam mostanában, igyekszem pótolni az elvesztegetett időt. Hamarosan egy új munkámmal érkezem, a Modulo M168d-vel.