papermodel983

Felhasználó szintje: arany (4670 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

buszmakettek tervezésével foglalkozom. Ha bármi kérésed van ezzel kapcsolatban, fordulj hozzám nyugodtan. Adatok ellenében bármilyen busztípust elkészítek. E-mail: djaxelmoss@gmail.com

Makettek (282)


Legújabb hozzászólások


  • Az IZL-026-os Dunaújvárosban teljesít szolgálatot, a mai napig közlekedik, általában a külvárosi fordákat kapja, sajnos rengeteg műszaki probléma van vele, ráférne egy nagyjavítás, de valószínűleg előbb vágnák be, mint hogy megjavítsák. Ismerve a dunaújvárosi üzemigazgatóság mentalitását, ha lenne bennük egy kis jóérzés, akkor átrágnák magukat a témán, hogy hogyan lehetne a meglévő járműparkot korszerűsíteni, egy a baj vele, hogy nem fognak költeni ott semmire, inkább selejteznek azt lesz ami lesz, bezzeg Székesfehérváron nincs hiány a kocsikból.
  • Fantasztikusan szép lett, én sajnos adatok hiányában - mivel nagyon elmosódott a jellegrajz - nem fogom elkészíteni, egyszer talán találok normálisat, addig viszont ezt a monstrumot el fogom készíteni, hála neked.
  • Érdekes elgondolás, az biztos. Tűzpiros traktorok az egykori 7-173-ason. Kíváncsi volnék, születne-e még ilyen, ha nagyon szeretnéd, alakíthatsz még át ilyenre a munkáim közül. Jó szórakozást és jó munkát hozzá.
  • Köszönjük a dícsérő szavakat, jól esik, hogy manapság még mindig van, aki értékeli őket. Anno tervező-készítő adminisztrátor voltam az oldalon, a mai napig elkészítek ilyen kis apróságokat, ha van rá igény. Nézz szét a munkáim közt, biztos tetszeni fognak az itt publikált dolgok is, viszont ha van külön kérésed, jelezd bátran :)
  • amint látom, ismét egy régebbi munkámat tárgyalod újra. Meg kell mondjam, az elképzelés nem rossz, és ráadásul S 415-ös Setra van is a Volánbusznak. Igaz nem sárgában, hanem fehérben, de az ötlet egész jó. Csak azért kapsz három csillagot, mert kiindulva abból, hogy ismételten nem saját munkát tettél fel és az engedélykérés sem érkezett meg valamilyen oknál fogva.