papermodel983

Felhasználó szintje: arany (4520 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

buszmakettek tervezésével foglalkozom. Ha bármi kérésed van ezzel kapcsolatban, fordulj hozzám nyugodtan. Adatok ellenében bármilyen busztípust elkészítek. E-mail: djaxelmoss@gmail.com

Makettek (279)


Legújabb hozzászólások


 • Köszönjük a dícsérő szavakat, jól esik, hogy manapság még mindig van, aki értékeli őket. Anno tervező-készítő adminisztrátor voltam az oldalon, a mai napig elkészítek ilyen kis apróságokat, ha van rá igény. Nézz szét a munkáim közt, biztos tetszeni fognak az itt publikált dolgok is, viszont ha van külön kérésed, jelezd bátran :)
 • amint látom, ismét egy régebbi munkámat tárgyalod újra. Meg kell mondjam, az elképzelés nem rossz, és ráadásul S 415-ös Setra van is a Volánbusznak. Igaz nem sárgában, hanem fehérben, de az ötlet egész jó. Csak azért kapsz három csillagot, mert kiindulva abból, hogy ismételten nem saját munkát tettél fel és az engedélykérés sem érkezett meg valamilyen oknál fogva.
 • A makettezés nem arról szól, hogy elkészítünk egy kicsinyített változatot egy létező járműről, pontosabban nem csak arról. Minden járműnek - főleg az Ikarus típusoknak - történetük van, ami lehet hogy érdekelhet embereket. A tudás hatalom, szokták is mondani. És a tudás összetett hatalom, mely készséget és intelligenciát von össze. Szóval továbbra is folytasd jószokásodat, írd le nyugodtan egy adott makett sztoriját, én pl ezekből a leírásokból is sokat tanulok, kiegészítve mindazt, amit egyszer már megtanultam.
 • Anno mindenki elkezdte valahonnan, senki sem indul 100%-os minőségű makett-tervvel. Én 2006-ban szinte csak képek alapján dolgoztam, és rengeteg kritikát kaptam, hideget-meleget egyaránt. Nálam klasszisokkal jobbaktól tanultam, tanulni akartam, mert érdekelt a téma. 2 hónap múlva ülöm munkásságom elindulásának 13. évfordulóját, nekem ennyi idő kellett, hogy eljussak A-ból B-be. Azt javaslom vedd fontolóra az itt elhangzottakat, fejlődj sokat és próbálj meg minél több saját munkát kiadni, mindeközben figyelj részletekre, hiányosságok pótlására és a többiek véleményére. Ha tényleg komolyan gondolod és kitartó vagy, sok örömed lesz benne.
 • Vélemény?...Hmmm..., akkor el is kezdem, lehetőleg finoman, de mégis őszintén.
  1. a VT-Transmann-nál egykoron szolgáló SL 223-as MAN-ek egyike sem volt Tesco-s bevásárló járat.
  2. Az engedélykérés megint lemaradt, ha esetleg ennek valami akadálya volna, akkor az e-mail cím, amire írhatsz: djaxelmoss@freemail.hu, vagy előzetesen valamelyik makettem alá. Folyamatosan nézegetem a hozzászólásokat, a tiedet is el fogom olvasni és reagálok is rá.
  3. ettől függetlenül érdekes az elgondolás, hogy a Ventonának besegít VB-s alvi, bár a Ventona a meglévő állománnyal is el tudta látni a főprofilos feladatot anno és most is, bár nem tudom, hogy a Ventona, mint olyan, létezik-e