papermodel983

Felhasználó szintje: arany (2795 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

buszmakettek tervezésével foglalkozom. Ha bármi kérésed van ezzel kapcsolatban, fordulj hozzám nyugodtan. Adatok ellenében bármilyen busztípust elkészítek. E-mail: djaxelmoss@gmail.com

Makettek (266)


Legújabb hozzászólások


  • én is dolgozgatom, a Skodák után az Opel rendőrautókat készítem, pontosabban egyenlőre a sablonokat dolgozom ki, aktuális állomás az Opel Campo pick-up. Pofás lesz ő is, ha elkészül, még jóval előtte végeztem az Opel Omega-val is, az Astra F Sedannal együtt újabb három sablon vár majd tesztösszerakásra. További jó munkát neked :)
  • ne érezz bűntudatot, ha mindent megteszel, hogy elérd, akkor megvan benned a hajlandóság arra, hogy valaki segítségével alkoss maradandót. És örülök, hogy itt vagy, hogy alkotsz, én 12 éve rendíthetetlenül készítem a modelleket, jelenleg személyautós témával foglalkozom, de gyakorlatilag el tudok készíteni bármilyen szárazföldi járművet. Hajrá, csak így tovább, én figyelni fogom a te munkáidat is. Lendüljön fel a portál élete, ilyenekkel pedig biztosan fel is fog.
  • Én jelenleg személyautók és kishaszonjárművek makettjeit készítem, aktuális téma nálam a kéklámpás járművek megalkotása. Egyenlőre csak a sablonokat dolgozom ki, de menetközben azért elkészül néhány színes kész munka is. Hamarosan a portálra is töltögetek fel néhányat, de igény szerint ha kell, többet is közzéteszek
  • Köszönöm, ez is bőséges segítség. Képanyag van bőven, végülis adatokból sincs hiány, majd alakítok valamit. Lassan befejzem a Magyar Rendőrség Skodáit is, hamarosan feltöltöm, ha teljesen megvagyok, utána nekilátok a 436-osnak is :) Köszönöm a segítséget, és természetesen továbbra is várom ötleteidet, hogy mit lehetne még megalkotni. Ha ezen a móson el tudom érni, hogy legalább te itt legyél a portálon, már megérte. Apropó, ha esetleg a közösségi portálok valamelyikén (pl. Facebook) megtalálható vagy, elárulhatnád a neved, dobnék rád egy jelölést ;)
  • Szia, szép estét! Teljes mértékben igazad van, sajnos nagyon megcsappant az oldal aktivitása, hiányzik a sok minőségi alkotó, de ugyanúgy hiányoznak az óvodás szintű rajzolgatós-másolgatós, "tervezd vastagabbra" típusú emberkék. Tudod, akármennyire is röhögtünk rajtuk, vagy kritizáltuk őket, de itt voltak, igyekeztek, és bár jónak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhettük a munkáikat, de ők és még jónéhányan adták ennek az egésznek a motorját. És igen, Makettostomi sincs valamilyen oknál fogva jelen, pedig a legutóbbi frissítés óta eltelt több, mint négy év, 2015-ben a volánok is megszüntek és regionális központokba csoportosultak. Hiányzik az élet a portálon, hiányzik, hogy jókat mosolyogjunk az alkotókon és hogy felháborodjunk, ha valaki lopkodja a részleteket, vagy akár teljes maketteket. Viszont én még mindig itt vagyok, 2006-os elindulásom óta sok száz makettet megcsináltam, és őrizgetem őket töretlenül. Gyakorlatilag bármit el tudok készíteni, kötöttpályás járművekből nincsen sok nálam, de esetleg villamost is készíthetek, ha gondolod, mondjuk a korábban témába került CAF villamost megcsinálhatom, ha nagyon szeretnéd ;)