papermodel983

Felhasználó szintje: arany (2765 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

buszmakettek tervezésével foglalkozom. Ha bármi kérésed van ezzel kapcsolatban, fordulj hozzám nyugodtan. Adatok ellenében bármilyen busztípust elkészítek. E-mail: djaxelmoss@gmail.com

Makettek (264)


Legújabb hozzászólások


  • Köszönöm, ez is bőséges segítség. Képanyag van bőven, végülis adatokból sincs hiány, majd alakítok valamit. Lassan befejzem a Magyar Rendőrség Skodáit is, hamarosan feltöltöm, ha teljesen megvagyok, utána nekilátok a 436-osnak is :) Köszönöm a segítséget, és természetesen továbbra is várom ötleteidet, hogy mit lehetne még megalkotni. Ha ezen a móson el tudom érni, hogy legalább te itt legyél a portálon, már megérte. Apropó, ha esetleg a közösségi portálok valamelyikén (pl. Facebook) megtalálható vagy, elárulhatnád a neved, dobnék rád egy jelölést ;)
  • Szia, szép estét! Teljes mértékben igazad van, sajnos nagyon megcsappant az oldal aktivitása, hiányzik a sok minőségi alkotó, de ugyanúgy hiányoznak az óvodás szintű rajzolgatós-másolgatós, "tervezd vastagabbra" típusú emberkék. Tudod, akármennyire is röhögtünk rajtuk, vagy kritizáltuk őket, de itt voltak, igyekeztek, és bár jónak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhettük a munkáikat, de ők és még jónéhányan adták ennek az egésznek a motorját. És igen, Makettostomi sincs valamilyen oknál fogva jelen, pedig a legutóbbi frissítés óta eltelt több, mint négy év, 2015-ben a volánok is megszüntek és regionális központokba csoportosultak. Hiányzik az élet a portálon, hiányzik, hogy jókat mosolyogjunk az alkotókon és hogy felháborodjunk, ha valaki lopkodja a részleteket, vagy akár teljes maketteket. Viszont én még mindig itt vagyok, 2006-os elindulásom óta sok száz makettet megcsináltam, és őrizgetem őket töretlenül. Gyakorlatilag bármit el tudok készíteni, kötöttpályás járművekből nincsen sok nálam, de esetleg villamost is készíthetek, ha gondolod, mondjuk a korábban témába került CAF villamost megcsinálhatom, ha nagyon szeretnéd ;)
  • halihó Csodabogár, már kezdtem azt hinni hogy végleg eltűnt mindenki. Jelenleg személyautós témán dolgozom megint, bár ez inkább egy meglévő makett nagyobb méretarányba rajzolása :) és mint látod, akármennyire is lelappadt az alkotói kedv, én töretlenül készítem továbbra is a modelleket :)
  • A Rapid Sedan és a Roomster is készen vannak, ezekhez holnap nyomtatok tesztet, hogy összeállnak-e. Egyébként a tesztről annyit, hogy mindegyiket ellenőriztem, és összeállnak rendesen, ahogy kell :)

  • már elkészítettem a visszapillantó tükröt is hozzá, csak utólag vettem észre hogy azt valahogy lefelejtettem, elnézést a feledékenységemért :) Javítom és felteszem újra. Egyébként vélemény?
    Érdemes ránézni, ha a típust megnevező kiírást (MAN Lion's Coach 2017) beírod Google-ba, nagyon sok szép képet találsz majd róla :)