papermodel983

Felhasználó szintje: arany (4702 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

buszmakettek tervezésével foglalkozom. Ha bármi kérésed van ezzel kapcsolatban, fordulj hozzám nyugodtan. Adatok ellenében bármilyen busztípust elkészítek. E-mail: djaxelmoss@gmail.com

Makettek (283)


Legújabb hozzászólások


  • Köszönöm, és örülök, hogy tetszik. Jelenleg nem sok időm van rajzolni, illetve lenne, csak az építéssel is foglalkoznom kell, jelenleg is, és immáron 5. éve dolgozom Makettostomi valamennyi makettjének elkészítésén, idáig háromszor indultam a 0-ról, ezúttal azonban jól haladok. Tervezem elkészíteni azonban a Modulo M108-at, illetve az ex. Vasi Volános Setra S 140-est is. Továbbá az M168d alapjaira elkészített SzKT Trolit is, ezzel gyarapítva a saját trolikollekciómat is.
  • Ez a Coca-Cola-s gép nagyon ígéretesnek tűnik, várós darab lesz, az tuti. Sajnálom, hogy kicsit háttérben voltam mostanában, igyekszem pótolni az elvesztegetett időt. Hamarosan egy új munkámmal érkezem, a Modulo M168d-vel.
  • Az IZL-026-os Dunaújvárosban teljesít szolgálatot, a mai napig közlekedik, általában a külvárosi fordákat kapja, sajnos rengeteg műszaki probléma van vele, ráférne egy nagyjavítás, de valószínűleg előbb vágnák be, mint hogy megjavítsák. Ismerve a dunaújvárosi üzemigazgatóság mentalitását, ha lenne bennük egy kis jóérzés, akkor átrágnák magukat a témán, hogy hogyan lehetne a meglévő járműparkot korszerűsíteni, egy a baj vele, hogy nem fognak költeni ott semmire, inkább selejteznek azt lesz ami lesz, bezzeg Székesfehérváron nincs hiány a kocsikból.
  • Fantasztikusan szép lett, én sajnos adatok hiányában - mivel nagyon elmosódott a jellegrajz - nem fogom elkészíteni, egyszer talán találok normálisat, addig viszont ezt a monstrumot el fogom készíteni, hála neked.
  • Érdekes elgondolás, az biztos. Tűzpiros traktorok az egykori 7-173-ason. Kíváncsi volnék, születne-e még ilyen, ha nagyon szeretnéd, alakíthatsz még át ilyenre a munkáim közül. Jó szórakozást és jó munkát hozzá.