papermodel983

Felhasználó szintje: arany (2765 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

buszmakettek tervezésével foglalkozom. Ha bármi kérésed van ezzel kapcsolatban, fordulj hozzám nyugodtan. Adatok ellenében bármilyen busztípust elkészítek. E-mail: djaxelmoss@gmail.com

Makettek (261)


Legújabb hozzászólások


  • A Rapid Sedan és a Roomster is készen vannak, ezekhez holnap nyomtatok tesztet, hogy összeállnak-e. Egyébként a tesztről annyit, hogy mindegyiket ellenőriztem, és összeállnak rendesen, ahogy kell :)

  • már elkészítettem a visszapillantó tükröt is hozzá, csak utólag vettem észre hogy azt valahogy lefelejtettem, elnézést a feledékenységemért :) Javítom és felteszem újra. Egyébként vélemény?
    Érdemes ránézni, ha a típust megnevező kiírást (MAN Lion's Coach 2017) beírod Google-ba, nagyon sok szép képet találsz majd róla :)
  • Dehogy csinálok, nálad egy egész sorozat készült el idáig, nem akarok learatni előled a babérokat. Ráadásul úgy hallottam hamarosan beindul nálad is a Rotakapa 2.015 projekt gyártósora, bár ahogy elnézem, ezek szerint előbb beindítottad. Nah, menjél szépen játszani, anyukád biztos nem nézi jó szemmel hogy a számítógép monitora előtt rongálod a ki szemed világát.
  • Nem vagyok hajlandó vitába bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy épp mennyi időt szánsz a munkáidra, nem is igazán ezen van a hangsúly. Én legalább minimális igényt teszek bele a makettek elkészítésébe, de rajtad egyenlőre a hajlandóságot sem látom efelé. Vannak nálam sokkal jobbak, és ha megnézed az oldalra feltöltött többi munkát is, rájössz, hogy van még fejlődnöd. Egyébként, ha már itt tartunk nem csak buszokat készítek el, jó példa erre a FAUN tankszállító, vagy a kezdetekkor elkészült Caterpillar munkagépek, valamint a kamionok is. Mielőtt kijelentesz valamit, előtte nézz inkább körül, egy jótanács.
  • Makettzsoltinak üzenném a következő monológomat:
    Zsoltikám, arany szivem, üdvözöllek a portálon, remélem egyszer majd értékes dolgot is láthatok tőled a rengeteg ""profi"" maketted után! Én sem vagyok egy haj de nagy szám, legalább is nem tartom magam annak, de veled ellentétben én legalább valami szintet próbálok elérni pl az élethűségben, a részletek kidolgozásában, stb. Nagyon szeretem a humort meg a jókedvet, de ez a rotációs kapa makett kicsit erős volt. Egyébként rotációs kapa makett már van a honlapon, a te munkáid szinte mindegyike hasonlít rá :).