Tibi Atya és a ministránsok

User level: beginner (0 points)

To see contact information of this user, you need to log in first.

Dícsértessék!

Mockups (0)


No mockup has been found.

Latest comments


 • Ahogy az összes BKV és BKK matrica is. A 8 furatos felni a valóságban 10, az ablaktörlő semmire sem jó. Na de a legdurvább, hogy a készítővel együtt úgy fest, hogy mindenkinek szemtengelyferdülése van, mert szűk fél év alatt senkinek sem tűntek fel az ajtókapaszkodók...
 • Az építési útmutatóban láthatóan jó lenne jelölni a rajz mellett is a hajtási vonalakat.
  Egyébként egészen ígéretes, de a ragasztási fülek csak úgy odacsapottnak látszanak, azt nem nagy munka kijavítani. Kár olyannal lehúzni a minőséget, hogy a csuklóba belelóg a ragasztási fül vonala. A tetőszerelvényeket sem ártana megdolgozni, mert nagyon életlenek, szinte mind.
  Ezeket kivéve egészen jó.
 • Te vártál építő jellegű kritikákat. Mi az, hogy fel sem merült, hogy itt és ott van hiba, és így/úgy javítsd? Ami hibát felsoroltam, ott azt is írtam, hogy hogy lenne a helyes. Utána még arra is kaptál tanácsot, hogy ezeken kívül mivel lehet jobb.
 • @Pista néni: Kedvesem, nézd meg a GYIK menüpontot, és utána, ha még más módszerre is vágysz, ott van rögtön a Makettek készítése fórum. Rögtön a legelső három hozzászólás tőlem, pontosan ilyen témában, megtoldva egy linkkel, hogy hogyan lehet ezt másképp. Mert politikai szlogennel élve: "Igen, lehet!". Megnézheted, hogy rajtam kívül más próbálkozott-e azzal, hogy valami tapasztalatát, módszerét megossza. Megsúgom: nem. Én ezt értem támogatás alatt. Ti pedig úgy látom, azt, hogy "jólvan gyerek, két fokkal jobb mintha kétszer ennyire lenne szar, nagyon ügyes vagy, csináld még így".
  Kicsit elgondolkodhatnál, hogy mennyit segít a fejlődésben neked az, hogy "Szép lett" és mennyit az, hogy rászántam 10 percet, hogy keressek egy jellegrajzot, meg 5 képet az igaziról, és összehasonlítsam, aztán leírtam, hogy mire nem figyeltél.
 • Arra írtam választ, hogy első blikkre mi az eredmény. Mivel ezt hagytad nyitva.
  A papírokat szándékosan nem kevertem ide. Amit belinkeltem az az első fából készült modellje. Azelőtt nem foglalkozott fával. Papírral. Két külön világ. De remekül látható, hogy abban a világban elsőre mit hozott létre, és mire törekedett.
  Ezt a törekvést nem látom itt már jó ideje.