Pista néni

Felhasználó szintje: ezüst (509 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Makettek (24)


Legújabb hozzászólások


 • @Makettzsolti:

  Megkérlek tisztelettel ne szóld le a munkásságom, én se tettem (még!) a tiéidre. Pedig én aztán tudok. Bezonyám.
  Hogy mit művelsz a fekete-fehér maketekkel nem érdekel, egész addig, amíg nem sérti a szabályzatot. Felőlem a kutyádnak is adhatod.
  A csicska szó már kiment a divatból, 1990 körül, amikor a "Nehéz napok a Föld nevű bolygón" c. sorozat ment, akkor még-még belefért, azóta már bővülhetet volna a szókincsed, de látszik, ez még nem megy. Sebaj. Most még nem jelentelek, de ez volt az utolsó alkalom. Remélem Tibi atya ezt jópontnak veszi, és kevesebbet kell majd vezekelnem.
  Ave
  Visszagyüvök
 • Üdvözletem Sasigizi.

  Kezdőknek szinte kötelező tanács, hogy eleinte fekete-fehér modelleken próbálkozzanak. ( színes tinta spórolás végett )
  Ilyen például a Cronos Classic fantázianevű "átfestésem" ( Még mindig köszönöm az alkotónak az átalakíthatósági engedélyt! )
  Nagyon jó tanácsokat lehet találni ezen oldal GYIK-jában a lap tetején.
  Felmerülő kérdéseidet tedd fel bátran, biztos lesz aki ellát egy-két jó tanáccsal
  Sok sikert és jó munkát kívánok:
  Üdvözlettel: Pista néni.
 • @Makettzsolti:

  Leszel szíves legközelebb, ha hazudsz, azt úgy tegyed, hogy más ne jöjjön rá!
  A 3110 irsz nem szerepel a MP irsz tárában. Ez most egy oltári nagy bukta volt. Lehet jópofizni, de nem kéne másnak elvenni az örömét. Ha nincs építő jellegű hozzászólásod, legközelebb tartsd meg!
 • Visszagyüttem!

  Nem akarok karaktergyilkosságba keveredni, de tényleg szánalmas és gusztustalan amit itten ez a Makettzsolti művel. Kiemelném munkásságából az Ikarus 415-öst, aminek bal oldala erősen hajaz egy rég elkészült modellre. Engedélye persze szokás szerint nincs csak ordenáré nagy szája. A többi firkáról még említést is kár tenni, felesleges. Kedves Zsolti, annyira kár érted, ez a modellező szakma nem neked való, akár egy jó műbútorasztalos lehetett volna belőled. Talán még nem késő! Kegyelemdöfésként megkérdem a Tisztelt Felhasználókat.
  Kedves felhasználók, kérlek írjátok le a fórum megfelelő részébe, hogy Makettzsolti miért is nem alkalmas erre a pályára. Remélem csontig lerágjátok a témát.

  P.N.
 • Na akkor én befejeztem.
  Semmi értelme annak hogy további trollkodásra adjak alapot. Lássuk be, a fenti eszmecsere már csak trollkodásra volt jó. Tehát egy papirmodell oldalon magasztalni valakit, aki fa modellben utazik, eléggé összeférhetetlen, és rossz példa. Természetesen fel se merült, hogy "igen itt meg ott vanhiba, szerintem így vagy úgy javisd!". Hát igen, a Google majd segit, lásd pontatlan jellegrajz...
  Ennek így van értelme? Nincs.
  Törekvéseket lehet várni, meg a sült galambot is. Csakhogy ha lenyomjuk a víz alá azt aki törekszik felfelé, akkor sose jön el a változás!
  Minden esetre köszönöm hogy itt lehettem, ha már csak 1 embernek sikerült örömet szereznem, már megérte!.
  Ha netán túl sok helyet foglalna a szerveren az a 24 modell, akkor csak hagyjatok 1 üzit, és törlöm.

  Sziasztok