MoJani

Felhasználó szintje: bronz (170 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Makettek (7)


Legújabb hozzászólások


 • MoJani / 2012.01.03. 21:44:50 Ugrás a beszélgetéshez »
  @Oriza:
  Igaz, hogy ma csak az az egy gép viseli ezt a szép festést, de régen az összes pupos ilyen festésben zakatolt a síneken kivétel a M40 001-es ,mert annak az egész szekrénye sötétzöld volt és nem volt rajta semmilyen minta vagy vonal, de azt hiszem később azt is ilyenre festették. Ezt most pontosan nem tudom.
 • MoJani / 2012.01.03. 21:22:39 Ugrás a beszélgetéshez »
  Köszönöm mindenkinek:)

  @Shanyikiraj:
  nálam minden ráfért, hát igen sokat gondolkoztam rajta, hogy hogyan is lehetne elkészíteni mindennap nézek róla képet és lassan kezdek rájönni, hogy hogyan is lehet az orrát meghajtogatni:)

  @repatorta:
  mindegyik makettemhez fogok készíteni leírást, lehet, hogy részletfotó is lesz csak sajnos a vizsgák minden időmet elveszik:( de amint vége a vizsgáknak elkezdem a makettekhez a leírásokat:)

  @Schumy10
  részletezed a hibákat és nemsokára javításra kerülnek, nem lehetetlen, megkérdeztem a fatert és ő is úgy emlékszik, hogy volt ilyen színterv. Nem nagyon dolgozott velük
 • MoJani / 2012.01.02. 18:57:18 Ugrás a beszélgetéshez »
  Köszönöm szépen, van még gép a tarsolyomban:) December közepén elkészült a V42 sorozatú villanymozdony, három színtervben. Az áramszedőt tartó porcelán kicsit érdekesre sikerült, sajnos a vizsgák miatt még nem volt időm, hogy elkészítsem a modellt:( ezért akinek van ideje az rakja össze és írja le, ha valami nem stimmel vele, sajnos a modell készítése elvitte az időt ezért sajnos nem tudtam leírást készíteni hozzá, de minden kérdésre természetesen válaszolok:)