A Kritikus

Felhasználó szintje: kezdő (0 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is. Gyalog, mert nem jár busz, a biciklimet ellopták. Szeretek bulizni. Általános iskolában voltam a farsangon. Nyertem egy első helyezett jelmez tortát, mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhában. Amióta az egyik egyetemen felújítás van, azóta járok egyetemre is. Takarítani. Nagyon szeretem a zenét. Kedvenc számom a 69. Volt már párkapcsolatom is, 3 évig jártam egy jó csajjal, csak neki nem szólt senki. Megviselt a szakítás. Nagyon érzékeny vagyok, a múltkor például rám esett egy gerenda és majdnem sírtam. Kedvenc filmem címét nem tudom, de egy szakállas fehér karatézós csávó lever, lelő, leszúr, megfojt, lerúg (zömében fordulatból) mindenkit. A címét azért nem tudom, mert a szomszéd nem az elejétől vette fel. Ha lesz nálam áram, akkor veszek TV-t. Addig valóságshow-t nézek, mert egy befőttes üvegbe beraktam 3 csótányt. Nagyon érdekes.

Makettek (0)


Nincs makett.

Legújabb hozzászólások


 • Persze, a rendőrség átvesz csak úgy egy nicket, és letöröl 1 feltöltést, amihez csak a feltöltő és az admin fér hozzá. Az is biztos hogy egyikőtök se látott még igazi intézkedést, nem egy "álnick" írogatna hogy megkezdtük a törlést a " nemzeti törvénykönyv " - Az meg mi??? Büntetőjogi törvénykönyv van, de mindegy :D - és egy számsor, ami semmire se mutat. Persze általános iskolában még lehet így szívatni egymást, de nagyobb emberek ennek már nem dőlnek be, sajnos nem értitek nem vagyunk egy korosztály.
  Egyszerűbb magyarázat hogy van 2-3 esetleg 4 nick aki vagy egy ember, vagy baráti kör és szívességből csinálják egymásnak. Sajnos arra nem gondoltak, hogy admin joggal visszanézhető a weboldal logfiljából hogy ki is törölte... :) Ciki, mi? Magyarázzátok már el miért teszitek tönkre ezt az oldalt? Tényleg jól megvoltunk, minek kell ez ide? Ennyire nem unatkozhattok. De ha ennyire akarjátok, én felveszem innen a kapcsolatot azzal 2-3 alkotóval akinek a munkássága érdekel, és e-mailben cserélgetünk. És ez nektek hol lesz jó?
 • Nevet kéne váltanom, az új nevem Stephan Derrick lenne.

  Kérem csak 1 régi, elismert alkotó mondja azt hogy tévedek, és eskű visszavonulok. ( Nem Passzazsír2, Dénes95-2 stb ál nick NEM játszik, még akkor se, ha Isten bizony ő... Csak régi, alkotó nick számít. )
  És akkor a válasz:
  " NEM IS HALTAM MEG MI A FASZROL BESZELSZ? " -- Egy, pardon, eddig 2 weblapnak jobban hiszek mint egy... hmm.. név nélkül trollkodó... " usernek ". Én tettem le az asztalra bizonyítékot, te mit? Leírsz 9 évesen egy férfi nemi szervet, ami valljuk be, nem a szavatok járása, ezzel bukod, hogy elhigyjük, 9 éves vagy. Nagy betű nem kell, ettől nem leszel kismenő...höhöhö...pardon, nagymenő... :D 30 felett járok, tehát nem 30 vagyok, szöveg értés egyes. Keresgetek, pardon nyomozok, szakmai ártalom "barátom".
  Mennyire vagyok beteg? Semennyire, tem ennyire hogy egy halott Amerikai kissrácnak adod ki magad? Tisztában vagy azzal, hogy visszaélsz a képével és ezért akár büntetőjogi eljárást is indíthatunk...indíthatnak ellened? Kiskorú létedre nagykorú felmenőd vagy képviselőd felel érted. Kell ez a kedves szüleidnek, vagy nevelődnek??? Ne akard hogy további részleteket tárjak fel, most még visszavonulhatsz, egy laza bocsival. Te döntesz, de akár 5 évig terjed a személyiség lopás. A döntés a kezedben... Megéri???
  Üdvözlettel:
  Stephan Derrick Főfelügyelő :D
 • @Norbi-07:

  Tudom én vagyok a rossz, de a Googleban rákerestem Owen Brezitskira, és képzeld, a 3. találat ez a kép, erről az oldalról:
  http://legacyfilm.weebly.com/
  Tudom, biztos ezt is ellopták tőled. ( Nem fordítva, biztos nem? )
  Csak nekem marha gyanús ez??? Van még erről a gyerekről egy 3. kép is, gondolom neked is megvan :D Csak tudnám miért nézik a felnöteket - 30 felett vagyok - hülyének a kisebbek.
  Jó engem nem érdekel tovább, biztos lopják a képeidet. (aha, hát hogyne) További sok sikert, jó alkotást

  Ja igen a srác 2011.03.17.-én meghalt, biztos jó dolog halott emberek képeivel visszaélni, de a Te lelki ismereted bánja.
 • Tisztelt Bíróság!

  Alábbi felhasználó, Norbi-07 profilképéra ha rákeresünk a Google képkeresővel, egy Amerikai oldalra bukkanunk. Erre: http://www.pennlive.com/midstate/index.ssf/2011/05/teen_driver_charged_in_death_o.html A lap közepe táján nézz ránk vissza Owen Brezitski, aki mintha ikertestvére lenne a mi kis Norbinknak. Valljuk be, erre semmi esély. A mi kis Norbink pedig megtekinthető a profilján, de mivel kis huncut csalafinta, biztos vagyok benne törölni fogja a képét, hisz most (is) lebukott, ezért felrakom a képmentést róla. Csak én látom a hasonlóságot??

  És hogy ezt miért is írom le, hisz mindenki azt tesz ki amit akar? Igen, csakhogy nem biztos hogy valós személy beleegyezése nélkül szabályos az arcképét kirakni.
 • @Makettzsolti:
  " egy baj van vele nem gurul " - Gurul az csak sajnos a kézügyességed nem éri el egy Mekis sültburgonyáét, ezért nem tudod megoldani, hogy guruljon.
  " meg nincs hangja. " Hát mire van az a szép kis szád, csak evésre? Bár ha nő lennél akkor is csak arra használnád, úgy érzem...
  " Légkonid " - Még mindig várunk tőled bármilyen épkézláb modellt, nem azokat kell leszólni, akik már tettek le az asztalra.

  A trollkodást be lehet fejezni, kezd tele lenni a bakancs, és erre itt senki se vevő