tncs

Felhasználó szintje: bronz (30 pont)

A kapcsolati adatok megtekintéséhez először be kell jelentkezned.

Makettek (1)


Legújabb hozzászólások


 • tncs / 2013.08.31. 13:36:34 Ugrás a beszélgetéshez »
  @Martzy: Köszönöm a lelkesítő szavakat! Valóban úgy készült, hogy legyen felismerhető, de van benne szabadság is.
  Nem kevés részlet viszont alaposabb, mint, hogy a kis méret ezt láttatni engedné. Például a légtechnika a tetőn, vagy a matricák az ajtón tökéletesen megfelelnek a valóságnak, de A4-es méretben ezek elvesznek. Egyébiránt az eredetit (a képeken) A3-as méretben nyomtattam. A vektoros programmal lehetne bármekkora is, de nyilván itt már a nyomtatható méretek korlátaiba ütközünk.
  No, meg a papírmodellek, akár játéknak, akár a polcra készülnek, kisebb méretben sokkal tetszetősebbek, és több is fér el belőlük.

  Nagyon örülünk, hogy tetszik az Alstom, de legfőképpen, hogy inkább értékelitek, mint, hogy kötekedés tárgyává válna. Sajnos sok oldalon túlsúlyba kerül a vita, uram bocsá' a trollkodás. Hogy itt nem ez van, annak is tulajdonítom, mert ide alapvetően alkotó emberek lépnek be, az alkotás és a vele járó nehézségek tapasztalatával, és empatikusak azokkal akik akarnak valamit létrehozni. Ez a fajta tisztelet és megértés ritka hétköznapokban.
  Remélem így is marad.

  Üdv, tncs
 • tncs / 2013.08.31. 13:21:45 Ugrás a beszélgetéshez »
  @Ikarusos: Szia! Köszönöm! Elkezdtem már a köztes kocsit is. Tulajdonképpen gyorsan megoldható lenne a motorkocsiból, csak eddig időhiány miatt (munkahely, család, teendők) nem jutottam el ide. Alapvetően nem modellezek, csak minden érdekel, így ritkábban jutok a papírmodellek közelébe. Mondjuk a fiam naponta nyüstöl a buszmodellek miatt, így nem enged messzire a témától.:) Ígérem ősszel összerakom, és igyexem a motorkocsi alvázszerelvényeit is megfotózni, javítani. Addig is mindenkinek jó modellezést! tncs
 • tncs / 2013.08.31. 13:18:10 Ugrás a beszélgetéshez »
  @V&Vmodel: Szia! Az ablak kicsit az égszínre hajaz - tükröződés gyanánt. Igaz, hogy a metró alapvetően a föld alatt fut, így ez ritkán releváns, de jobban szerettem volna egy vidám, kicsit színesebb kivitelt - így beszíneztem az üvegeket. Az észrevétel jogos, valóban éltem a művészi szabadsággal. Kösz az észrevételt! Üdv, tncs